Betoncentrale Twenthe Betoncentrale diamant betoncentrale drenthe betoncentrale eemsmond betoncentrale nederrijn betoncentrale Hardenberg

Over Ons

Onze geschiedenis

Betoncentrale Twenthe BV onderdeel van de AGAR Holding BV is in 1955 opgericht door A.G.A. Reef (AGAR) en is een begrip in de regio. In Twente en Achterhoek zijn de mixers in de karakteristieke geel groene kleurstelling, al meer dan 65 jaar goed herkenbaar in het straatbeeld.

Na Hengelo (1955) worden betoncentrales te Enschede (1958) en Almelo (1959) opgericht. Met deze productielocaties belevert de Betoncentrale heel Twente. Vanuit de locaties te Doetinchem (1963) en Groenlo (1985) wordt door Betoncentrale Twenthe BV ook de bouwnijverheid in de Graafschap, Achterhoek en de Liemers bediend. Door deze sterke regionale spreiding is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt.

Omdat Betoncentrale Twenthe BV een onderneming is die streeft naar groei, beschikt de AGAR Holding BV sinds 2000 over een betoncentrale in Hardenberg (Betoncentrale Diamant BV) en sinds 2017 ook in Farmsum (Betoncentrale Eemsmond BV), Emmen (Betoncentrale Drenthe BV) en Huissen (Betoncentrale Nederrijn BV). Deze bedrijven profiteren van de kennis van Betoncentrale Twenthe BV en beschikken over dezelfde herkenbare huisstijl.

BV Betonmortel Centrale Koudekerk is begin 2023 in handen gekomen van AGAR Holding BV, het moederbedrijf van Betoncentrale Twenthe BV, Betoncentrale Diamant BV, Betoncentrale Drenthe BV, Betoncentrale Eemsmond BV en Betoncentrale Nederrijn BV. BV Betonmortel Centrale Koudekerk is centraal gelegen in het Groen Hart tussen Alphen a/d Rijn, Leiden, Zoetermeer en Den Haag in.

Betonmortel is ons handelsmerk al drie generaties lang. Naast betonmortel leveren de bedrijven van de AGAR Holding BV ook andere cement gebonden producten. Met dit totaalpakket aan producten zoals bijvoorbeeld betonklinkers, breedplaatvloeren, droge mortel, metselspecie en betonpompen wordt de toegevoegde waarde voor onze klanten verhoogd.

Betoncentrale Twenthe BV is een onafhankelijk familiebedrijf dat door innovatie en ondernemerschap haar positie versterkt zodat ook de komende generaties een stevig fundament hebben om verder op te bouwen.

Logo AGAR Holding

Werkmaatschappij van AGAR Holding BV

De Betoncentrale Twenthe BV, Betoncentrale Diamant BV, Betoncentrale Drenthe BV, Betoncentrale Eemsmond BV en Betoncentrale Nederrijn BV zijn werkmaatschappijen van AGAR Holding BV.

Dit familiebedrijf is in de jaren 50 opgericht toen beton opkwam in Nederland. AGAR Holding BV bestaat uit 12 bv’s die samen een compleet pakket van producten en diensten leveren op het gebied van betonmortel, droge mortel, betonwaren, cement, zand en grind.

Meer weten over AGAR Holding BV?