Betoncentrale Twenthe Betoncentrale diamant betoncentrale drenthe betoncentrale eemsmond betoncentrale nederrijn Betonmixers

Onze Betoncentrales

Onze vestigingen

Met meer dan 65 jaar ervaring én 10 betoncentrales in Noord- en Oost- Nederland en Zuid-Holland is de Betoncentrale de betonspecialist waar je op kan bouwen. Wat je betonvraag ook is. Wij draaien onze molen er graag voor om.

De eerste betoncentrale in het oosten van Nederland.

In 1955 richtte A.G.A. Reef (AGAR) de eerste betoncentrale op in Hengelo. Al snel volgden de betoncentrales in Enschede (1958), Almelo (1959) en Doetinchem (1963). Toen nog pioniers op het gebied van beton, inmiddels zijn de geelgroene mixers een begrip in de regio. Sinds de jaren 80 zijn er nog 6 betoncentrales opgericht en overgenomen, te weten in Groenlo, Hardenberg, Emmen, Farmsum, Huissen en Koudekerk aan den Rijn. Dankzij de ligging van deze betoncentrales kunnen wij projecten in heel Noord- en Oost-Nederland en Zuid-Holland van betonmortel kunnen voorzien.

Een betrouwbare partner

Als aannemer moet je blind kunnen bouwen (en vertrouwen) op de kwaliteit van geleverde producten. Daarnaast moet je kunnen rekenen op levertijden van het bestelde product. In Noord- en Oost-Nederland en Zuid-Holland hebben wij met onze 10 betoncentrales een hoge dekkingsgraad. Binnen een uur rijden is er altijd een vestiging van de Betoncentrale in deze regio. Daarnaast kunnen de vestigingen elkaar opvangen, zodat je altijd verzekerd bent van een snelle en een flexibele levering van beton. Bij de Betoncentrale controleren we alle bestellingen handmatig. We stemmen de levering en bijzonderheden persoonlijk met je af en we komen onze afspraken na.

Bewezen kwaliteit

Onze eerste betoncentrale werd meer dan 65 jaar geleden opgericht. Sindsdien leveren wij beton voor duizenden projecten. Een groot aantal van die projecten is inmiddels al meer dan een halve eeuw oud.

Dat is met recht; bewezen kwaliteit waarop je kan bouwen!

Al onze locaties op de kaart

Bekijk onze locaties op de kaart.

 

Logo AGAR Holding

Werkmaatschappij van AGAR Holding BV

De Betoncentrale Twenthe BV, Betoncentrale Diamant BV, Betoncentrale Drenthe BV, Betoncentrale Eemsmond BV en Betoncentrale Nederrijn BV zijn werkmaatschappijen van AGAR Holding BV.

Dit familiebedrijf is in de jaren 50 opgericht toen beton opkwam in Nederland. AGAR Holding BV bestaat uit 12 bv’s die samen een compleet pakket van producten en diensten leveren op het gebied van betonmortel, droge mortel, betonwaren, cement, zand en grind.

Meer weten over AGAR Holding BV?

Branchevereniging Het Betonhuis

Wij zijn lid van de branchevereniging voor betonmortel in Nederland: Het Betonhuis. Als een van de oprichters van deze branchevereniging werken wij actief mee aan verschillende initiatieven in de betonmortelindustrie. Op die manier geven we branchebreed inhoud aan verbeteringen op het van productkwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid, arbeidsveiligheid en milieu.

LOGO Betonhuis