Historie

 Betoncentrale Twenthe B.V. onderdeel van de AGAR Holding B.V. is in 1955 opgericht door A.G.A. Reef (AGAR) en is een begrip in de regio. In Twente en Achterhoek zijn de mixers in de karakteristieke geel groene kleurstelling, al meer dan 55 jaar goed herkenbaar in het straatbeeld. 

Na Hengelo (1955) worden betoncentrales te Enschede (1958) en Almelo (1959) opgericht. Met deze productielocaties belevert de Betoncentrale heel Twente. Vanuit de locaties te Doetinchem (1963) en Groenlo (1985) wordt door Betoncentrale Twenthe BV ook de bouwnijverheid in de Graafschap, Achterhoek en de Liemers bediend. Door deze sterke regionale spreiding is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt.

Omdat Betoncentrale Twenthe een onderneming is die streeft naar groei, beschikt de AGAR Holding BV sinds 2000 en 2003 ook over betoncentrales in Hardenberg en Rotterdam. Deze bedrijven profiteren van de kennis van Betoncentrale Twenthe BV en beschikken over dezelfde herkenbare huisstijl.

Betonmortel is ons handelsmerk al drie generaties lang. Naast betonmortel leveren de bedrijven van de AGAR Holding ook andere cement gebonden producten. Met dit totaalpakket aan producten zoals bijvoorbeeld betonklinkers, breedplaatvloeren, metselspecie en betonpompen wordt de toegevoegde waarde voor onze klanten verhoogd.

Betoncentrale Twenthe BV is een onafhankelijk familiebedrijf dat door innovatie en ondernemerschap haar positie versterkt zodat ook de komende generaties een stevig fundament hebben om verder op te bouwen.